De kosten van een uitvaart

uitvaartverzekeringenVernieuwende aanpak in de uitvaartbranche

In 2010 zijn wij gestart met onze zelfstandige uitvaartonderneming. Reden voor start was dat de uitvaartbranche toe was aan een andere aanpak dan tot dan toe gebruikelijk was. Een aanpak waarbij de nabestaanden centraal staan en waarbij transparantie, deskundigheid en vooraf duidelijkheid rondom kosten en keuzes belangrijk zijn. U zult denken dat dit logisch is, maar veel uitvaartbedrijven zeggen het een maar doen het ander. Dankzij onze kleinschalige opzet kunnen wij ook daadwerkelijk doen wat we zeggen.

Geen provisies

De uitvaartverzorgers van De Haan Rijkaart van Cappellen Uitvaartverzorging rekenen één vast aanname tarief voor hun werkzaamheden. Alle producten en diensten die door ons ten behoeve van de uitvaart voor de nabestaanden worden ingekocht of -gehuurd worden één op één doorbelast en hierop worden geen extra provisies / marges berekend.

 

 

uitvaartkosten

 Wij accepteren polissen van andere verzekeraars

Veel mensen met een uitvaartverzekering denken dat de polis alleen maar uitkeert bij de partij die genoemd wordt op de polis. Niets is minder waar. U moet uw polis zien als een verzekerd bedrag. Waar u dit bedrag besteed kunt u zelf beslissen. Dus ook de uitvaartkosten die u bij ons maakt kunt u laten betalen via uw uitvaartpolis.

Heeft u geen uitvaartpolis? Ook dan kunnen wij u gewoon van dienst zijn. Een verzekering geeft zekerheid maar kost op de lange termijn meer geld immers.

Gemiddelde uitvaartkosten

Gemiddelde uitvaartkosten bestaan eigenlijk niet. Dit komt doordat de persoonlijke invulling van een uitvaart telkens weer anders is. De kosten voor een crematie variëren over het algemeen zo tussen de € 4.000,- en € 7.500,-
Bij begraven variëren deze kosten over het algemeen tussen de € 4.000,- en € 8.500,-
Indien u een heel eenvoudige uitvaart wenst kan dit ook en kunnen de uitvaartkosten nog lager zijn.

Advies op maat

Indien u precies wilt weten wat de voor u persoonlijk te verwachten uitvaartkosten zouden zijn, dan maken wij graag een afspraak met u om dit in een persoonlijk gesprek (overigens geheel vrijblijvend en kosteloos) met u te onderzoeken.