Wat te doen na een overlijden?

dhrvc Annet en michel buiten 3-626hWat te doen na een overlijden? Wanneer er zojuist een overlijden heeft plaatsgevonden dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer:

☎ (0182) 373899

of

☎ (010) 4585097

Deze nummers zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wij zullen dan desgewenst zorgdragen voor het verzorgen van de overledene. Dit kunnen wij vóór u maar ook samen mét u doen. Deze keuze is altijd aan u. Vervolgens maken wij met u een afspraak op een moment dat het u schikt om de uitvaart te bespreken en vorm te geven.

Het verliezen van een dierbare is een zeer ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Of het nu gaat om het verliezen van uw ouder, partner, grootouder of wellicht zelfs uw kind dan is de uitvaart, het afscheid, het begin van de verwerking van dit verlies. Wij kunnen uw verdriet met geen enkele mogelijkheid wegnemen maar wel zullen wij u met groot inlevend vermogen bij staan.

Bij ons is alles mogelijk, wij kennen geen vaste aanpak of vaste vormgeving van de uitvaart. Uw eigen keuzes staan centraal.

Een eerste indruk van de mogelijkheden in een bepaalde locatie vindt u hieronder. Klik de link voor meer informatie over de uitvaartmogelijkheden in de betreffende woonplaats.

Aanvullende informatie bij overlijden in Capelle aan den IJssel
Aanvullende informatie bij overlijden in Gouda
Aanvullende informatie bij overlijden in Gouderak
Aanvullende informatie bij overlijden in Moerkapelle
Aanvullende informatie bij overlijden in Moordrecht
Aanvullende informatie bij overlijden in Nieuwerkerk aan den IJssel
Aanvullende informatie bij overlijden in Reeuwijk
Aanvullende informatie bij overlijden in Rotterdam
Aanvullende informatie bij overlijden in Waddinxveen
Aanvullende informatie bij overlijden in Zevenhuizen
Aanvullende informatie bij overlijden in Zoetermeer
Aanvullende informatie bij overlijden in Zuidplas
Aanvullende informatie bij overlijden in de Molukse gemeenschap

In bovenstaande woonplaatsen verzorgen wij met grote regelmaat uitvaarten. In andere woonplaatsen kunnen en mogen wij ook uitvaarten verzorgen. Vaak doen we dit op specifiek van families en nabestaanden die we eerder hebben geholpen. Kortom ziet u uw woonplaats hierboven niet staan, kunt u ons altijd inschakelen.