Onze aanpak en rol als uitvaartbedrijf

Onze werkwijze laat zich vooral omschrijven als persoonlijk en betrokken. Aandacht voor u als cliënt, vertrouwelijkheid, keuzevrijheid en transparantie zijn de kernwaarden in ons bedrijf.

Bekwame professional aan uw zijde

In de voorbereiding op- of direct na een overlijden kunnen wij u met raad en daad terzijde staan.  Het gehele proces rondom de uitvaart is bij ons in vertrouwde handen. Van de laatste verzorging van de overledene en het opstellen en vervaardigen van rouwdrukwerk of rouwadvertenties. Het leggen van contacten met andere betrokken partijen (Gemeente, Kerk, begraafplaats / crematorium et cetera) tot het laten voorlichten over rouw-bloemen, een uitvaartkist of lijkwade, rouwauto en volgauto’s.

Hierbij begeleiden wij u in het gehele uitvaartproces zoals de plechtigheid en/of een kerkdienst.  Ook na de uitvaart zijn wij er voor u. Indien gewenst behandelen wij een aantal administratieve taken zoals het uit laten keren van uw eventuele (uitvaart-) verzekeringen. Hiernaast kunnen wij u adviseren in de mogelijkheden van herdenkingsvormen (grafmonumenten, urnen, sieraden). Wij willen steeds de bekwame professional aan uw zijde zijn.

 

 

Transparantie in dienstverlening en kosten

Aangezien kosten bij een uitvaart een belangrijke rol spelen zijn wij vanaf het begin helder en open in de kosten van onze diensten en de diensten die we inkopen en huren. Het is goed te weten dat op alles wat wij voor u regelen er door ons geen provisie/marge wordt gerekend. U betaalt aan ons een vast aanname tarief en wij rekenen andere kosten 1 op 1 aan u door.

Door onze persoonlijke aanpak en deze transparantie in kosten, vakbekwaamheid en volledige keuzevrijheid worden we vaak via-via aanbevolen. Om toch de mate van serviceverlening goed te kunnen blijven doen is Annet Goedhart-Filé als uitvaartverzorger gestart om het team te versterken. Annet heeft net als Michel veel ervaring opgedaan in de branche door in verschillende uitvaartbedrijven te werken en opleidingen te volgen.

Kleinschalig en kennis van gebruiken

Onze kleinschaligheid en jarenlange ervaring is onze kracht. Wij kennen de mensen en gebruiken in onze regio dan ook als géén ander.

Ons motto

Vriendelijkheid, transparantie, betrouwbaarheid en vakbekwaamheid is waar wij voor staan!